Medik8 Peels zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Ze zijn de perfecte keus voor wie op zoek is naar het beste resultaat.

De huid is opgebouwd uit miljoenen cellen. Met de tijd kan de huid steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijt en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het resultaat is een vale, grauwe en vlekkerige huid. Met de nieuwe Medik8 Peelings kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen. Hierdoor wordt de ‘gezonde huid’ weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen!

De behandeling:

We kijken eerst waar jouw huid behoefte aan heeft en bepalen in overleg welke peeling we gaan inzetten en hoe jouw huid daarop gaat reageren. 2 weken voor de behandeling is het noodzakelijk je huid voor te bereiden met de CSA producten, dat is nodig om het beste resultaat te behalen en het snelste genezingsproces .wij vertellen je hierover alles in het intakegesprek.

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. Direct na het aanbrengen voelt de peeling een een beetje warm of branderig aan. Onze peeling werken met een time release waardoor de behandeling goed uit te houden is en het branderige gevoel gauw weer afneemt. Na het verwijderen van de peeling is dit gevoel binnen een uur verdwenen. Je huid vertoont roodheid en lichte zwelling, dat is normaal en trekt binnen enkele uren weer bij.

Adviezen na een peeling

Het is noodzakelijk om de bijbehorende producten te gebruiken om je huid optimaal voor te bereiden op de peeling en na de peeling te verzorgen. Onderga met regelmaat een peeling, zo behoud je optimaal resultaat!

Vermijd na de behandeling blootstelling aan zonlicht.

Smeer tijdens tijdens de gehele kuur je gezicht in met een sunblock met een hoge SPF als je blootstelling aan zon niet kunt vermijden. Zo voorkom je hyperpigmentatie.

Twee tot vier dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen en egale roodheid vertonen, probeer niet te ‘pulken’ aan eventuele schilfertjes of korstjes.

MEDIK8 BETAPEEL

Een relatief milde peel die de strijd aangaat met verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen. Deze peeling brengt acné snel onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken en littekens.

Ons advies is om 1 week voor de eerste BetaPeel een 30 minuten Reinigingsbehandeling te nemen voor het beste resultaat. Deze behandeling kun je ook prima combineren met de Medik8 Peeling Ogen en kan regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.