Biopeeling

Een Biopeeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

OxyGeneo en Tripolar

De OxyGeneo™ technologie is een doorbraak in superieure anti-aging resultaten door de huid in de diepere huidlagen te behandelen. Exfoliatie, insluizen en zuurstofverrijking zijn het geheim van een jongere huid.

Carbon Laser Peeling

Overweegt u een behandeling voor verjonging van de huid? De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid.

Dermapen/ Microneedling

Microneedling is een faceliftende behandeling zonder tussenkomst van de plastische chirurg of botox. Deze schoonheidsbehandeling zet de natuurlijke herstelprocessen(aanmaak van collageen) in de huid in gang.

De bindweefsel­massage

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd.

PMU & Microblading

Met een speciale pen (mesje), vandaar ook ‘blading’ worden de haartjes getekend. De huid wordt als het ware open gesneden. Daarin worden de pigmenten ingebracht.

D.A.S. Medical Plasma

Het is een nieuwe en revolutionaire behandelmethode en een innovatief alternatief voor chirurgische ingrepen.