Facelift met micro naaldjes

Microneedling is een faceliftende behandeling zonder tussenkomst van de plastische chirurg of botox. Deze schoonheidsbehandeling zet de natuurlijke herstelprocessen(aanmaak van collageen) in de huid in gang. Het is zeer effectief om rimpeltjes en een verslapte huid aan te pakken. Daarnaast ontstaat er een mooie egale huidskleur. Hierdoor oogt de huid vele malen jonger. Verder wordt een gevoelige huid weerbaarder en sterker.

Huidverbetering:

Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur. Doordat de naaldlengtes kunnen worden afgestemd per regio is het zelfs mogelijk – in tegenstelling tot laserbehandelingen – om veilig de huid rondom de ogen te behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Microneedling is een zeer veilige behandeling en ook goed geschikt voor een meer gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid zoals post-inflammatoire hyperpigmentatie.

Littekenbehandeling

De Derma gold pen beschikt als enige Microneedling apparaten over een speciale “scar treatment’ behandeloptie. Veel soorten littekens – waaronder acne littekens, atrofische littekens en chirurgische littekens – kunnen hierdoor veel beter worden aangepakt en verbeterd. Microneedling is daarom ook een goede aanvulling na een chirurgische ingreep, voor het verminderen en verzachten van littekens na bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, facelift of een buikwandcorrectie.

Dermapen en vruitzuur peeling

Door de combinatie van peeling en de Dermapen waardoor er sneller en beter resultaat word behaald.

De behandeling

voor de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. De behandelde huid wordt verdeeld in zones en de dieptewerking wordt per zone bepaald. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de Dermapen , die op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid maakt. De specialist maakt horizontale, verticale en diagonale banen over de huid. Dit kan na enkele minuten een prikkend en wat branderig gevoel geven.Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met tussenvloeistof die bestaat uit hyaluronzuur of vitc een natuurlijke vochtbinder – en eventueel aanvullende actieve stoffen met antioxidanten.

Behandeling Details Prijs
Dermapen/Microneedling
Dubbele reiniging – peeling- Microneedling met ampul – Hydraterend en kalmerend vliesmasker – Afsluitende verzorging
€ 129,-

Afspraak maken