Wat is microblading?

Met een speciale pen (mesje), vandaar ook ‘blading’ worden de haartjes getekend. De huid wordt als het ware open gesneden. Daarin worden de pigmenten ingebracht.

Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van hairstroke techniek, waar semi permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd. Microblading wordt soms ook wel hair-strokes of 3D hair-strokes genoemd. microblading wordt niet geadviseerd indien je een vette huid hebt. Omdat met microblading dunne sneetjes in de huid worden gemaakt is de kans bij een vette huid of grove poriën op snelle vervaging groot. Informeer daarom altijd goed voordat je de behandeling ondergaat.

Powderbrows

Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 2 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

Poeder techniek is geschikt voor elk huidtype en gaat veel langer mee dan microblading.

Ombré powder brows

Poeder techniek kan op verschillende manieren toegepast worden. Zo kan je kiezen voor Ombré techniek. Met Ombré techniek is de aanzet van de wenkbrauwen iets lichter. De uiteinde van de wenkbrauwen worden donkerder.
Zo zie je een mooie overloop van kleuren in de wenkbrauwen. Dit geeft een heel mooi en natuurlijk effect. Daarnaast kan je er ook voor kiezen voor een strakke lijn aan de onderzijde van de wenkbrauwen. Zo zijn je brows echt on fleek!

Behandeling Details Prijs
Hairstrokes € 399,-
Ingeschaduwd/powderbrows € 399,-
Hairstroke & Ombre Powder Brows € 449,-
E.v.t 3e Behandeling in overleg binnen 6maanden € 75,-
Opfrissen 1 jaar na plaatsing € 170,-
Opfrissen 2 jaar na plaatsing € 250,-
Opfrissen elders geplaatst € 250,-

Afspraak maken