Een Biopeeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Wat maakt een Biopeeling zo uniek?

Wat een Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De mix is een poeder, die vlak voor gebruik „geactiveerd‟ wordt met de Bio Peel Gel. Door de kruiden en algen samen te voegen met de Gel, veranderd de cellulaire structuur van de kruiden en algen, waardoor deze erg goed opgenomen kunnen worden door de huid.

Spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. Wat geen overbodige luxe is met de huidige milieuvervuiling en fijn stoffen in de lucht.

Wat gebeurt er na een Bio Peel?

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Maar dat trekt in de loop van de dag weer weg.Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Dit wil zeggen, dat alle producten na de peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is namelijk gevoeliger na de Bio Peel. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werkt gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost.

Eenmalige behandeling of kuurverband

Bio Peel in kuurverband

In kuurverband kan de Bio Peel 3 maal met een interval van minimaal 7 dagen herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. De huid wordt in deze periode wel gevoeliger en droger. Na het kuurverband kan het resultaat behouden worden door iedere 4-6 weken de Bio Peel te herhalen.

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.

Maar om (onderstaande) huidproblemen te verbeteren, is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen.een kuur bestaat uit 3 behandelingen.

  • de huid die met acne te maken heeft gehad (littekens)
  • rimpelvorming
  • grove poriën
  • verslapping van de huid
  • Hyperpigmentatie
  • zonneschade

 

Voorwaarden biopeeling

De huid moet in een gezonde conditie zijn. Overleg wanneer je medicatie gebruikt. De huid moet voldoende hersteld zijn van harsen of andere peelings. Heb je cosmetische behandelingen ondergaan, is ook eerst een hersteltijd nodig.

Bij zwangerschap wordt de biopeeling afgeraden omdat de huid door hormoonschommelingen onvoorspelbaar kan reageren.

Na een biopeeling dient de huid goed beschermd te worden met een UV filter. Toch kan deze biopeeling behandeling ook in zomer gedaan worden, in tegenstelling tot vele andere intensieve peelings. Voorwaarde is wel om een zonnecrème te gebruiken. Na 14 dagen kun je een zonnebad of zonnebank nemen.

Thuisverzorging

Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Voor intensievere resultaten raden we je aan om een bij passend serum thuis te gaan gebruiken. Je dient dagelijks een SPF -50 bescherming te gebruiken.

Behandeling Details Prijs
Bio/Kruidenpeeling
Reinigen van de huid -Scrub – Verwijderen onzuiverheden -Algae peel – Diep reinigende masker – Afsluitende verzorging.
€ 85,-

Afspraak maken