Carboxy therapie is de sleutel tot een stralende, jeugdige huid.

Op basis van de nieuwste kennis, is het niet meer dan logisch dat carboxy therapie geleidelijk het middelpunt van de aandacht wordt van gerenommeerde huidexperts, artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Beroemdheden die deze behandeling verkiezen boven de meer agressieve en invasieve verjongingsmethoden (lasers, liften met gouddraad, facelifts, thermage etc).

Deze verjongingsmethode is populair bij alle leeftijden. De textuur van de huid verbetert zichtbaar.

Koolstofdioxide wordt gebruikt om onderkin, nek, decolleté en de slappe huid van de buik, armen en binnenkant van de dijen te behandelen. In het gezicht de frons rimpel, kraaienpootjes, fijne rimpels rond de ogen en de onderste oogleden, rimpels verzachten

Onze revolutionaire CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. Tevens zorgt een behandeling bij nxt beauty level met Carboxy voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na 1 behandeling aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.

Carboxy therapie is zeer geschikt als je op zoek bent naar een behandeling die direct resultaat oplevert. Carboxy therapie is ook zeer effectief als acnebehandeling, blauwe plekken of zwellingen.

  • iedereen die huidversteviging wil
  • voor een slappe kaaklijn
  • voor fijne lijntjes en rimpels
  • voor een egalere huid
  • voor de acne huid
  • voor een fijnere structuur van de huid
  • rosacea

Toepassing

Non-invasive Carboxy-Therapie is een gezichtsbehandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een carboxy-gel masker. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren. Door de Carboxy Gel in contact te brengen met het specifieke materiaal van het activerend masker ontstaat een reactie waarbij CO2 bubbels vrijkomen.

Door het aanbrengen van deze CO2 bubbels op en in de huid wordt een natuurlijke reactie van de huid uitgelokt: het Bohr effect. De natuurlijke zuurstof toevoer van binnenuit wordt als reactie op het aanbrengen van de carbondioxide (CO2) direct verhoogd. Carboxy therapie zorgt voor zuurstof van binnenuit.

  • Carboxy-Therapie is volledig veilig en pijnloos en er zijn geen allergische of negatieve reacties
  • Carboxy-Therapie stimuleert de vorming van gezond collageen en elastine

Behandeling gelaat en hals:
reiniging – peeling – carboxy masker – dag of nachtverzorging

Prijs per behandeling 85,-

Afspraak maken