Medik8 Pore Refining Facial voor grove poriën

Heb jij last van grove poriën en wil je daar wat aan doen? Met de Medik8 Pore Refining Facial behandelen wij grove poriën en een grove huidstructuur waardoor ze verfijnen.

Wat is een Medik8 Pore Refining Facial

Dit is een milde exfoliërende behandeling om de poriën te reinigen en te verfijnen. Het resultaat is een gladdere huidstructuur met een verfijning van de grove poriën.

Kun je grove poriën verwijderen?

Helaas kun je grove poriën niet verwijderen, je kunt ze wel verfijnen. Dit kan met bepaalde behandelingen en producten. Een porie is een opening van jouw huid waardoor ook talg naar buiten komt. Bij een overmatige talgproductie raken de poriën verstopt en ontstaan er onzuiverheden en acne. Het is daarom belangrijk om ze dagelijks goed schoon te houden.

Werkstoffen die poriën verfijnen

Voor het verfijnen van grove poriën heb je exfoliërende werkstoffen nodig. Dit zijn AHA zuren (glycolzuur, melkzuur, amandelzuur) en BHA zuren (salicylzuur). AHA zuren werken op de celvernieuwing en verwijderen je dode huidcellen. BHA zuren werken op de talgproductie. Beide zorgen ervoor dat er minder verstoppingen ontstaan waardoor de poriën mooi schoon worden en fijner.

Inhoud Medik8 Pore Refining Facial

  • oppervlakte reiniging van de huid
  • exfoliërende reiniging
  • enzymatische peeling
  • bindweefselmassage of ontspanningsmassage
  • boost met glycolzuur
  • zuiverend masker
  • porie verfijnende tonic
  • afsluitende verzorging

Wat kun je thuis doen om het resultaat vast te houden

Als je grove poriën hebt is het belangrijk om dagelijks het resultaat van de behandeling te onderhouden. Producten met exfoliërende werkstoffen zullen je helpen om het resultaat te behouden.

Andere behandelmogelijkheden voor grove poriën

Andere behandelingen die ook heel mooi werken op de grove poriën zijn de peeling behandelingen van Medik8 en de Hydrafacial. Met de peeling behandelingen gaan we een stapje verder in het resultaat. We starten wel altijd eerst met een Medik8 facial om de huid voor te bereiden op een peeling. Met het Medik8 12-WEEKS-TO-WOW, dit is een peeling kuur gaan we je huid gedurende 12 weken behandelingen met peelingen. Naast deze kuur hebben we ook losse peeling behandelingen van Medik8.

Behandeling Details Prijs
Medik8 Pore Refining Facial 60 min. € 75,-

Afspraak maken