De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.

Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven.

Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?

  • Anti-aging/ huidverjonging
  • Permanente ontharing
  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Ontsierende vaatjes verwijderen
  • Algehele roodheid verminderen

Met uitzondering van permanent ontharen vallen bijna alle behandelingen onder ‘photo rejuvenation’, oftewel jouw huid zo sterk, gezond en egaal maken dat je eruit ziet alsof je een filter hebt gebruikt. Een gezonde huid heeft namelijk geen zichtbare (en onzichtbare) huidschade zoals plekjes, vlekjes of vaatjes.

PERMANENTE ONTHARING

Laserontharing is een effectieve behandeling voor ongewenste haargroei. Laserontharing is geschikt voor lichte en donkere huiden zowel voor het gelaat als op het lichaam. Gepigmenteerde haren kunnen permanent verwijderd worden met Laserontharing. Witte, grijze en rossige haren niet.

De Diode ontharingslaser FormaTK Spark Pro produceert een zeer hoge geconcentreerde lichtbundel van eengolflengte van 810 nanometer. Deze geconcentreerde lichtbundel zorgt ervoor dat de haarzakjes diep in de huid bereikt worden. De haarwortel wordt door de energie opgewarmd en zorgt voor vernietiging van de voedingsbodem van het haarzakje zodat er geen nieuwe haargroei mogelijk is.

De Diodelaser kan de haargroei met 80-90% verminderen en de huid zal zacht en glad aanvoelen. Een behandeling met de Spark Pro is een laserbehandeling die op een veilige en zachte manier haarzakjes vernietigd en de haarzakje zullen opdezelfde plekken niet meer terugkeren.

SKIN REJUVENATION / HUIDVERJONGING

IPL huidverjonging is een huidverjongingsprocedure waarbij krachtige lichtuitbarstingen worden gebruikt om de algehele conditie van de huid te verbeteren.

Het licht komt tot diep in de cel en activeert de collageen producerende huidcellen, fibroblasten waardoor de huid een egale en jonger aanzien krijgt. Een gezonde huid straalt, heeft geen zichtbare huidschade zoals plekjes, vlekjes of zonneschade. Deze methode van huidverjonging is veilig met een minimale downtime.

ROODHEID / GESPRONGEN VAATJES EN COUPEROSE

Storende vaatjes in het gelaat of lichaam kunnen we effectief verwijderen met de Spark Pro IPL met het bereik van 530 nm of 590 nm.

Deze behandeling is zeer geschikt voor diffuse roodheid, couperose of kleine vaatjes.

PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken zowel op het lichaam als in het gelaat kunnen effectief/behandeld worden met de Spark Pro laser.

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen onze huidspecialisten jou precies uitleggen welke opties ideaal zijn om jouw huid mee te verbeteren én te onderhouden.

Resultaten