Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een nieuwe trend dat in Nederland ook steeds populairder wordt. Het is een behandeling die veel in Amerika wordt uitgevoerd. Het is een hele populaire behandeling onder de sterren, omdat deze behandeling nagenoeg geen hersteltijd geeft, maar wel een hele mooie glow!
Met een speciaal chirurgisch mesje worden dode huidcellen en donshaartjes verwijderd. Nu denk je waarschijnlijk, maar dan krijg ik vast donkere haren terug?! Maar dat is zeker niet het geval. De donshaartjes zijn vellus haren, deze groeien ook gewoon weer terug als deze donshaartjes. Tevens kunnen we het DNA van een haartje niet veranderen.

De behandeling

De behandeling begint met een goede reiniging en een voorbehandeling. Vervolgens laten we de huid goed drogen. Dan start de dermaplaning behandeling. Dit is geheel pijnloos. Nadat het hele gezicht behandeld is, brengen we vitamine C van medik8 aan. Dit product wordt nu veel beter opgenomen in de huid, doordat de dode huidcelletjes zijn verwijderd. Ook wordt er een serum en masker aangebracht dat is afgestemd op de behoefte van de huid. Uiteraard wordt er een SPF50 aangebracht als afsluiting.
Is dermaplaning geschikt voor jouw huid?

Heb je last van:

  • Grove poriën
  • Een doffe huidteint
  • Hyperpigmentatie
  • (Veel) donshaar
  • Verstopte poriën

Dermaplaning is bij Nxt Beauty Level met veel behandelingen te combineren vraag hiernaar in de salon.

Prijs per behandeling 70,-

Afspraak maken